Om mig

Anna2014Jag skriver, läser och ser på film, umgås med mina ungar och tycker allra bäst om när det är vardag. Jag arbetar med kommunikation inom den offentliga sektorn.

Jag var av av Västerås stads kulturstipendiater 2013 och såhär stod det i pressmeddelandet när stipendiaterna tillkännagavs:

Anna Widerberg arbetar som informationskonsult, hon avslutade sin journalistutbildning 1989. Sociala medier är basen för hennes skrivande. På bloggen Med Miranda har hon bland annat publicerat loggboken Tiden är människornas ängel – berättelse om en ökenvandring som beskriver hennes egen erfarenhet av att förlora en viktig människa. Hon skriver nu på en roman där hon hämtat stoffet från sin egen tid som socialarbetare i Svenska kyrkan. Anna Widerberg visar på en språklig och litterär mognad och kombinerar det med ett djup som inte väjer för det svåra och hon gör det utan att bli sentimental eller självömkande.

Loggboken som nämns hittar ni här: Tiden är människornas ängel

Om någon vill lämna en kommentar till något av mina inlägg så blir jag stolt och glad. Mitt fullständiga namn är Anna Miranda Elisabeth Widerberg.

Min bokblogg heter Miranda läser och min filmblogg Mirandas filmsalong

Bästa sättet att nå mig är via en kommentar på någon av mina bloggar eller via a.widerberg64(at)gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s