Så dumt!

Jo, jag tänker som så att Färjan, Böda camping, Ullared, Bonde söker fru och Kontaktannonsen, är det måhända Konstprojekt? Aldrig någonsin har man väl behövt en smart-TV värd namnet så illa akut som nu. En TV som, med min bror Mattias kloka ord:  ”reagerar starkt vid till exempel Bonde söker fru och utbrister i ett Så dumt! Och där håller jag med.”

För övrigt så tror jag även att vissa arbetsplatser med tiden kommer att visa sig vara Konstprojekt. Jag tänker inte tala om vilka arbetsplatser jag syftar på här. Ni får helt enkelt avslöja era egna Konstprojekt. Finurliga små installationer som döljer sig bakom mötesmaraton utan slut, för evigt pågående omorganisationer och beslutsprocesser som slingrat sig fast runt sin egen axel.

Men så, en vacker dag, uppenbarar sig hjärnan bakom hela tilltaget. Klädd i plysch och en liten lila basker. Eller är jag fördomsfull nu? Ägnar jag mig åt att reproducera stereotyper? Ja kanske. Men den lilla baskern skulle ändå pigga upp lite grann i mötesrummen.

Bild: Knut Agnred är poet

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under arbetsliv, film & TV, samhälle, vardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s