På min sida

Tredje luftrörsrivande, smalbenskraschande, mattbortdragande brakförkylningen sen jul. Kan inte andas å inte gå mer än fyra steg i taget. Man ska ha ett immunförsvar som tar hand om bacillangreppen. Jag har tydligen tappat bort mitt. Antagligen har jag slagit knut på mig själv. Igen. Jag har en sådan enastående förmåga att räkna ut vad människor vill ha till och med innan de vet det själva. Jag fixar och trixar och löser och ordnar och lägger in en högre växel och gör fem saker samtidigt och är verkligen en riktig idiot!
Sedan kommer den dagen då jag måste säga stopp. Då skulle man ju kunna tänka sig att mäniskor omkring mig sa: ”absolut, vi förstår, du har gjort ett kanonjobb och förtjänar en lite lugnare period”. Men nej, de blir arga! Det slår aldrig fel. Och jag har aldrig lyckats räkna ut varför.
Hur i hela världen bär man sig åt för att stå på sin egen sida?

Annonser

1 kommentar

Filed under arbetsliv, psykologi, självbild, visdom

One response to “På min sida

  1. Lotta

    imunförsvar.. zink.. och vitlök.. ingefära citron och honung… och vila..tack för dina delade tankar, delat liv, jag längtar till skrivandet, värper på rader och formuleringar… snart..allt gottLotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s